Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.06.2020
Omezený provoz - DOVOLENÁ od 1. do 19. 7.
POZOR! Vážení zákazníci, od 1. do 19. července 2020 je v Obchodě U Motýla naplánovaná DOVOLENÁ. V toto období budeme vaše objednávky vyřizovat pomalej... číst celé
04.06.2020
Vítěz slosování červnových objednávek o hru TVAROHRÁTKY
Vážení zákazníci a fanoušci Obchodu U Motýla,hned po dni dětí jsme se v druhý červnový den vrhnuli na Vámi očekávané slosování květnových objednávek v... číst celé
02.05.2020
Vítěz slosování dubnových objednávek o GANGSTER CITY
Vážení zákazníci a fanoušci Obchodu U Motýla, s prvním májem přišel i první květnový víkend a také očekávané slosování dubnových objednávek v našem e-... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Roman Hampejs (podnikající fyzická osoba, se sídlem Rataje 1394, 53901 Hlinsko, IČ 75019119, DIČ: CZ8201103130 zapsaná u Městského Úřadu Hlinsko. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

〉   O nás

Jak nakupovat?
〉   Obchodní podmínky

Další naše aktivity
〉   Ozvučení hudebních akcí
〉   Pronájem stanu 6 x 12 m

Doprava

〉   Po ČR je doprava účtována
    jiz od 59,- Kč

〉   V blízkém okolí Hlinska
    a Ždírce nad Doubravou
    dokonce za 19,- Kč

〉   Při objednávce nad 1.499.- Kč
    doprava ZDARMA

Jak se k nám dostanete?

mapa

U Pikulky 619
Ždírec nad Doubravou
582 63

facebook | youtube

Kontakt na nás
Obchod U Motýla - ŠIKOVNÉ HRAČKY
Roman Hampejs
Po - Pá: 9:00 - 17:00
2012 © Obchd U Motýla
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.